Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

За нас

ZaTeteven е информационно издание на Тетевен, създадено да формира и популяризира обществения, икономически, културен, социален и делови живот в старопланинския град. ZaTeteven е интерактивен уебсайт, в който има какво да прочетеш.

ZaTeteven е уникален микс от теми, които провокират съзнанието на модерния, градски човек.

Използването на необятните възможности на глобалната мрежа е една от посоките, в които екипът на ZaTeteven насочва своите усилия в помощ на добрите проекти за Тетевен и региона с цел успешното им достигане до крайните потребители.

Не на последно място е и желанието ни да осигурим обективен диалог между административните и гражданските структури.

Екипа на ZaTeteven е с убеждението че е време в българския интернет да се наложи нов регионален уебсайт с качествена информация, отлична фотография, коментари и проникновени репортажи, които да превърнат този уебсайт в нов тип медия, с бързината на интернет, визията на печатна медия и актуална информация.

ZaTeteven има амбицията да се превърне в авторитетно издание, което задоволява потребностите на модерните, добре образовани, космополитни хора.

ZaTeteven има сериозното намерение да бъде онова предпочитано място за любознателни читатели, като при нас всеки читател е репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител - държим той да е добре информиран за това как функционира градът ни и за ставащото всеки ден. Ако търсите подходящия формат за представяне на проект, инициатива или обществено значим проблем, екипът на ZaTeteven е вашият партньор.

Няма коментари