Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Кражба на ток и теглене от чужда дебитна карта хванаха в Тетевен

На територията на община Тетевен, в седмицата от 05 до 12 декемри, служители на местното районно управление на МВР са обходили 1...

На територията на община Тетевен, в седмицата от 05 до 12 декемри, служители на местното районно управление на МВР са обходили 12 населени места на територията на общината, проверили са 109 лица и 95 МПС, като за установени 89 нарушения са съставили 4 акта по ЗДвП, 12 акта по ЗБЛД и 51 глоби с фиш по ЗДвП.         

На 12 декември в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на «Електрохолд България»АД, че от частен дом в с.Гложене е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел.енергия.

20-годишен, криминално проявен от Тетевен е задържан за теглене на парична сума от банкомат с чужда дебитна карта. 79-годишна жена от града е сигнализирала в РУ Тетевен, че от дома й липсва дебитна карта, след което е установено теглене на сумата от 800 лева. Служители на РУ Тетевен са извършили незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които са установили 20-годишен местен жител, като съпричастен към деянието. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

Няма коментари