Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Дневен хороскоп за 9 декември 2022

Нестабилността в настроението ви през този ден може да доведе до спорове Днес развитието на различни събития ще затрудни разби...

Нестабилността в настроението ви през този ден може да доведе до спорове

Днес развитието на различни събития ще затрудни разбирането на вашите чувства от страна на околните, както и ще възникне затруднение от ваша страна при тяхното споделяне. Трудно ще намерите и съхраните емоционален баланс вътре в себе си и може да преминете през този ден с едно непрекъснато напрежение вътре във вас. Това може да затрудни и виждането и разбирането ви на ежедневните проблеми, с които ви се налага да се справяте днес.

Нестабилността в настроението ви през този ден може да доведе до спорове, причинени от емоционалната ви пристрастност или поради липса на разбиране. Вероятни са моменти на объркване, безпокойство, да сте под влиянието на различни предразсъдъци, расизъм или пристрастяване.

Внимание ще се изиска при тези от вас, които ще се ангажират с някакви преговори, при вземане на критични решения или разговори на чувствителни теми. Прекарването на част от деня в уединение, в размисъл може да ви помогне да разберете чувствата си и също така да ви помогне да се отпуснете.

Овен

Началото на деня е напълно оптимистично, макар че някои от плановете ви може да се провалят. Днес много внимавайте с електрическите уреди. Иначе в личния ви живот всичко е безметежно.

Телец

Не се поддавайте на манипулации, помислете със собствената си глава и съвсем скоро ще намерите решението, което търсите. А после може да се наградите с нещо, което много обичате, парички днес няма да ви липсват.

Близнаци

Звездите ви съветват да приемете с резерви нещата, които се случват сутринта. Опитайте днес да запазите спокойствие, да не се бутате да ръководите всичко и всички. Хубав ден за пътуване, не го пропилявайте.

Рак

Отложете решаването на сложните въпроси, за да не ги усложните още повече. Ако все още имате дългове, гледайте да ги изчистите. И следвайте принципа на Дао - просто бъдете себе си.

Лъв

Не бива лекомислено да пренебрегвате симптомите на настинката, вземете мерки. Удачен момент да внесете някои поправки в своя имидж. И не се втурвайте точно днес да изяснявате отношенията си, може да получите обратен ефект.

Дева

Днес може да възникнат неприятни ситуации, свързани по един или друг начин с парите, които вчера сте имали, а днес са се изпарили. Подходете нестандартно и измислете начин за справяне и без пари, винаги има такъв и той обикновено е много забавен.

Везни

Сметките за допълнителни приходи няма да се оправдаят. Днес внимателно следете здравето си, стъпалата ви са много уязвими, не ги оставяйте студени или мокри, но главното - носете удобни обувки.

Скорпион

Ще разберете, че приятел, на когото сте вярвали безрезервно, ви е предал. Простете му и продължете напред, светът не свършва с това, макар че доверието вече ще е изключително философска категория за вас.

Стрелец

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкова по-добре ще се справите. Само не бъдете толкова праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че прекият път не винаги е най-добрият.

Козирог

Ден на амбиции и нетърпимост. Конфликтите ще възникват буквално от нищо. Най-добре да не давате воля на гнева си, за да не пометете всички около вас. Винаги има начин да направите нещата по-лесно, като се шегувате.

Водолей

Днес ще сте доста ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате дори в излишък. Не се вторачвайте в подробности и взе друго не ви достига времето.

Риби

Днес успехът ви в това, което правите, ще е свързан основно с външния ви вид, така че внимавайте как изглеждате. Слушайте внимателно новините сутринта, ще ви е от полза.

Няма коментари