Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Върнаха ни години назад: Общината спира уличното осветление заради скъпия ток

Години назад във времето ни връща Община Тетевен с въвеждането на режим на уличното осветление. Вече можете да се чувствате като в годините,...


Години назад във времето ни връща Община Тетевен с въвеждането на режим на уличното осветление.

Вече можете да се чувствате като в годините, когато нямаше електричество.

Добре дошли в 21-ви век, Тетевенци!

Снега от по тротоарите не се почиства, да не говорим за този по улиците. Т.нар. "пешеходна зона" също е под всякаква критика. Какъв е смисълът да се хвалиш, че правиш нещо, щом след това няма да го поддържаш? И сега за капак няма да има и улични лампи, за да е още по-лесно да се подхлъзнеш и потрошиш на непочистените общински площи. Благодарим ви, уважаеми управляващи!

Защо сега кметицата не направи пресконференция да обясни защо сме на това положение, а прави такава да обяснява как се притеснява за живота си. Госпожо кмет, ако си вършите работата няма да има от какво да се притеснявате.

За съжаление това не се отнася само за Тетевен, след 12 години управление на ГЕРБ цяла България е на този хал. Благодарим и на вас господин Борисов! Благодарим, че сме на последните места във всички възможни класации в Европа и не само!

Ето и цялото съобщение на общината:

Община Тетевен въвежда режим на уличното осветление

Община Тетевен уведомява своите жители, че от 25 януари започна поетапното въвеждане на временен режим на уличното и парково осветление на територията на цялата община, поради драстичното поскъпване на електроенергията за небитовите потребители. 

Налагането на тази ограничителна мярка дълго време беше отлагано, но поради продължаващото поскъпване на ел. енергията тя стана наложителна.

В тази връзка, осветлението ще бъде спирано в часовия диапазон от 23:30 ч. вечерта до 03:30 ч. сутринта, всеки ден в гр. Тетевен и населените места от общината.

Няма коментари