Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Бояджиева поздрави лекарите по случай техния професионален празник

Ето какво публикува кметицата на сайта на общината: ДО Д-Р НЕВЕЛИНА ГАНЕВА УПРАВИТЕЛ НА „МБАЛ – ТЕТЕВЕН – Д-Р А. ПЕШЕВ“ ЕООД   УВАЖАЕМА Г-ЖО...


Ето какво публикува кметицата на сайта на общината:


ДО

Д-Р НЕВЕЛИНА ГАНЕВА

УПРАВИТЕЛ НА „МБАЛ – ТЕТЕВЕН – Д-Р А. ПЕШЕВ“ ЕООД

 

УВАЖАЕМА Г-ЖО ГАНЕВА,

СКЪПИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай 7 април - Световен ден на здравето. Най-напред искам да изкажа своята благодарност към всички Вас за професионализма и куража, които ежедневно проявявате в условията на пандемия. Неминуемо ни очаква още една трудна година, изпълнена с предизвикателства, затова бъдете силни, продължавайте да вдъхвате надежда и да носите изцеление на хората.

Тетевенската болница има над 100-годишна история и не трябва да забравяме, че тя е заемала и продължава да заема важно място в системата на здравеопазването в област Ловеч, осъществявайки висококачествена болнична помощ. Болницата ни разполага и с изключителни специалисти, които ежедневно печелят доверието на хората. Радвам се, че в Тетевен има истински лекари, на които можем без колебание да поверим здравето и живота си. Нека още дълги години да продължавате да работите със същия професионализъм и човещина в най-хуманната професия.

Благодаря на всички вас за неуморната енергия, която влагате за авторитета и просперитета на Вашето лечебно заведение. Нека отговорността, всеотдайността и човеколюбието ви ръководят при вземането на ежедневните, понякога нелеки решения!

Можете да разчитате на моето сътрудничество и занапред, за да продължим с отличната ни съвместна работа в името на здравето на българските граждани! Пожелавам Ви много здраве, дълголетие, лично щастие и професионални успехи!

 

Честит празник!

 

С уважение:

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

Няма коментари