Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Община Тетевен организира фотоконкурс под надслов „Зимна приказка в тетевенския балкан“

Община Тетевен организира фотоконкурс за зимни снимки на тетевенската природа от всички краища на общината. Той ще бъде под надслов „Зимна п...


Община Тетевен организира фотоконкурс за зимни снимки на тетевенската природа от всички краища на общината. Той ще бъде под надслов „Зимна приказка в тетевенския балкан“, а фотосите ще се публикуват на фейсбук страницата на ТИЦ – Тетевен.

Конкурсът ще започне на 15.01.2021г. и ще завърши на 28.02.2021г., като победителите ще бъдат избрани на 01.03.2021г. Участие могат да вземат всички, живеещи в Република България, с изключение на служителите на Община Тетевен и техните семейства.

Крайното класиране във фотоконкурса ще бъде на база харесванията на потребителите на социалната мрежа Фейсбук. Спечелилите първо, второ и трето място участници във фотографския конкурс, ще получат награди, както следва:
Първо място – 70 лева и грамота от Кмета на Община Тетевен;
Второ място - 50 лева и грамота от Кмета на Община Тетевен;
Трето място - 30 лева и грамота от Кмета на Община Тетевен;

Всеки участник трябва да изпрати своите фотографии на и-мейл: postbox@teteven.bg като остави три имена, адрес и телефонен номер за обратна връзка.Регламента на фотоконкурса – вижте ТУК.

Няма коментари