Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Наградиха с грамота, флашка и тениска Йохан Георгиев от клуб „Диалози“

Йохан Георгиев е участник в клуб „Диалози“ към Център за подкрепа за личностно развитие – Тетевен. През месец ноември участва във фотоконкур...


Йохан Георгиев е участник в клуб „Диалози“ към Център за подкрепа за личностно развитие – Тетевен. През месец ноември участва във фотоконкурс „Моето училище“, организиран от Артклас център – Пловдив.

На 28 ноември 2020 година, в Европейската нощ на учените организаторите обявиха резултатите и според софтуера, който класира снимките автоматично, Йохан бе класиран на първо място, но според Регламента на конкурса е един от първите 20, спечелили конкурса. Впечатлено от класацията на софтуера, журито реши да се присъди специална награда на класираната на първо място снимка. Йохан Георгиев бе награден с грамота, флашка и тениска с логото на събитието „Европейска нощ на учените 2020“

Днес, г-жа Цеца Цакова – директор на Център за подкрепа за личностно развитие, връчи от името на доц. Весела Казашка –  организатор на  конкурса – наградата на Йохан, като го поздрави и му пожела още много успехи в конкурси за в бъдеще.

Йохан е инициативен младеж, мотивиран за участие в различни кампании, състезания и конкурси. Младеж с проявена адаптивност, гъвкавост и иновативни подходи, свързани с реализирането на инициативи и различни чествания и празници, организирани от Община Тетевен. Съпричастен е към проблемите на подрастващите.   Притежава умения за взимане на решения и критично мислене. Отнася се отговорно към поставените му задачи, умее да предлага различни новости при изпълнението им. Отличава се с изключително надежден стил на работа, като всеотдайно и взискателно изпълнява поставените му задачи.

Ефективността му при заниманията в ЦПЛР – Тетевен се дължи на неговата общителност, отговорност, издръжливост и целенасоченост.

Подравления за Йохан!

Няма коментари