Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Д-р Мадлена Бояджиева направи оглед на новоасфалтирани улици в селата Черни Вит и Гложене

Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи оглед на новоасфалтирани улици в селата Черни Вит и Гложене. Дейностите са част от Ин...


Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи оглед на новоасфалтирани улици в селата Черни Вит и Гложене. Дейностите са част от Инвестиционната програма на общината за 2020 г.

В с. Черни Вит д-р Бояджиева инспектира ул. „Христо Ботев“, като бе придружена от кмета на селото - Цветослава Христова. Г-жа Христова каза, че в момента е асфалтирана още една немалка част от улицата, като през предходните години са ремонтирани други участъци от нея.

Останалите два асфалтирани обекта се намираха в с. Гложене, където д-р Бояджиева бе посрещната от кмета - Красимир Николов. Те заедно огледаха реновираните улици „Дако Йонков“ и „Найден Стоянов Найденов“. Кметът на Тетевен посети и улица „Иглика“ в м. Асен, където бе направено оформяне на страните на дерето. Г-н Николов показа и обновената чешма „Лежана“ в края на същата улица, която е почистена, циментирана, а след няколко години прекъсване отново работи.

Д-р Бояджиева изрази своето задоволство от направените подобрения и добави, че и в с. Рибарица е започнало асфалтирането на улица „Филип Тотьо“.

Няма коментари