Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Дневен хороскоп за 30 септември 2020

В сряда ще бъде важно да си осигурите душевно равновесие и спокойствие, затова фокусирайте вниманието си преди всичко към неща, които ви нос...


В сряда ще бъде важно да си осигурите душевно равновесие и спокойствие, затова фокусирайте вниманието си преди всичко към неща, които ви носят удоволствие. Избягвайте да се товарите днес с чужди проблеми, а на собствените си се опитайте да гледате по-философски.

Във финансовите си дела разчитайте на коректност и избягвайте устни уговорки и обещания. Мъжете Козирог, Телец или Дева могат да имат разговор свързан с договор или предложение, което има някакъв финансов характер.

Днес не се ангажирайте с дела или задачи, които касаят дете или друг млад човек, защото обстоятелствата сега няма да ви подпомагат да постигнете положителен резултат. Възможно е съновидение свързано с млад човек, който неочаквано е напуснал този свят. В сряда може да възникне необходимост от неочаквана среща или да получите покана за събиране почти в последния момент.

Днес ще имате интересни разговори с хора, които са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които ще покажат неочаквана за тях бъбривост. Сряда вещае важни новини свързани със ситуации или събития, които са ви натъжили или разочаровали през последната седмица. Обрата в тези събития ще се окаже интересен.

Овен

През този ден бъдете сигурни в желанията си. Ще направите заявка, която трудно ще промените, ако сте на друго мнение.

Телец

Днес бъдете оптимисти. Дори ако това ви коства усилия. Добрият резултат няма да ви кара да чакате.

Близнаци

През този ден бъдете сигурни, че ще имате подкрепата, от която се нуждаете. Действайте смело и последователно в реализирането на желанията ви.

Рак

Това е ден, в който да надмогнете желанията си. Време е да смените посоката и да поемете по нов път на развитие.

Лъв

През този ден не бъдете прекалено доверчиви. Вашата добрина може да се обърне срещу вас. Понякога се случват и такива неща.

Дева

Днес е добре да бъдете умерени. Каквото и да правите си поставете граници. В противен случай може да не ви останат сили за самите вас.

Везни

През този ден не бъдете прекалено резки с близките си. Дайте им шанс да ви зарадват. Те го правят, както могат.

Скорпион

Това е ден, в който ще усетите необходимост от промяна. Няма за кога да отлагате. Колкото по-скоро - толкова по-добре за вас.

Стрелец

Днес не бъдете прекалено критични или подозрителни. Особено ако става въпрос за безобидни неща. Не си търсете неприятели.

Козирог

Днес ще имате шанса да се запознаете с нови хора. Някои от тях ще станат ваши приятели и ще променят живота ви.

Водолей

През този ден не предприемайте нова тактика. Придържайте се към добре познатите методи за действие.

Риби

През този ден ви предстои да удържите победа над самите себе си. Щом можете да направите това - всичко останало ще е по силите ви.

Няма коментари