Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

ZaTeteven.com навърши една годинка!

Ако нищо не става - това също е новина! В нашият малък град това важи с пълна сила, защото нищо не се прави по много наболели въпроси, кои...

Ако нищо не става - това също е новина! В нашият малък град това важи с пълна сила, защото нищо не се прави по много наболели въпроси, които чакат да бъдат решени. На 20 януари тази година ZaTeteven.com навърши 1 година в мрежата. Екипът на сайта бе ангажиран и не ни остана време да се похвалим с постиженията си. А те все пак са доста сериозни.

Преди една година ZaTeteven.com бе просто идея на група ентусиасти, решили да създадат една по-различна медия. Днес сайтът е най-четената медия в Тетевен и района и сред водещите регионални сайтове в страната. А екипът си е поставил амбициозната цел да предлага уникални продукти като интернет телевизия и видео новини, които стават все по-популярни у нас.

Зад резултата на ZaTeteven.com стоят доверието на нашите читатели и усиления труд на целия екип на медията, който е приел работата като кауза. Стараем се да предоставяме обективна информация, която да бъде проверена и да отразява всички гледни точки, да не замесваме частни и политически интереси в обективността на новинарския сайт.

Като медия на 1 година, има още какво да учим и да взимаме поука от всяка една отправена критика, която е градивна.

ZaTeteven.com вече има авторитет, който върви с отговорността да сме там, където има неправда. Ангажиментът ни е към обществото и най-вече отделния човек, за да сме близо до него и същевременно да го информираме най-обективно за случващото се в района, града, страната и света.

Екипът на ZaTeteven.com благодари на всички свои читатели, някои от които са изключително активни и като репортери на сайта! 

Ще продължим да бъдем различни, актуални, интересни, търсещи и изпреварващи събитията.

Няма коментари