Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Катастрофи в Тетевен и Градежница през уикенда

През почивните дни служители на РУ Тетевен съвместно с представители на ДГС-Ловеч са извършили проверка на  ловна група към ловна дружина ...

През почивните дни служители на РУ Тетевен съвместно с представители на ДГС-Ловеч са извършили проверка на  ловна група към ловна дружина гр.Тетевен. Проверени са 20 ловци, нарушения не са констатирани.       

На 17 януари около 15.40ч. в с.Градежница, 17-годишен, неправоспособен младеж от селото при управление на лек автомобил «Опел Корса» е загубил контрол върху управлението, напуснал е пътното платно и се е ударил в канавка и дърво. При инцидента са пострадали водачът и негов 17-годишен спътник, които са транспортирани за лечение в болницата в Ловеч. Установено от служителите на РУ Тетевен е,  че  превозното средство е с прекратена регистрация от октомври 2012г. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.     

На 18 януари около 03.50ч. в гр.Тетевен, 30-годишен, неправоспособен водач от с.Градежница при управление на лек автомобил «Форд»  е загубил контрол над управлението, напуснал е пътното платно и се е ударил в електрически стълб.  Мъжът е откаран за лечение в болнично заведение, взета му е кръв за анализ и му е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Няма коментари