Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Побой в Рибарица и потрошен товарен автомобил в Градежница

В РУ Тетевен е образувана проверка след получен сигнал, че на 07 декември около 22.00ч. в землището на с.Градежница са счупени стъклата, ф...

В РУ Тетевен е образувана проверка след получен сигнал, че на 07 декември около 22.00ч. в землището на с.Градежница са счупени стъклата, фаровете и стоповете на аварирал товарен автомобил «УАЗ», ползван от 36-годишен мъж от селото.

Полицейски операции на 07 декември
Служители на РУ Тетевен съвместно с колеги от ЗЖУ-Плевен са извършили  проверка на 54 лица и 46 МПС, съставили са 3 акта по ЗДВП и 7 глоби с фиш.      Полицаи от РУ Троян и служители на ЗЖУ-Троян са провели полицейска операция на територията на общините Троян и Априлци, като са извършили проверка на 76 лица и 57 МПС, съставили са 8 акта и 11 глоби с фиш и са образували 1 бързо производство.

На 08 декември около 22.00ч. в РУ Тетевен е получен сигнал за инцидент, при който в с.Рибарица лица придвижващи се с лек автомоби «Фолксваген» са нанесли побой над трима мъже на възраст 37, 39 и 62 години. По случая е образувано досъдебно производство и работата на служителите от РУ Тетевен по установяване на извършителите и причините за инцидента продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Тетевен.

Няма коментари