Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева - Кмет на Община Тетевен, по случай Коледните и Новогодишни празници

Уважаеми съграждани, В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Коледа и на прага на новата 2020 година. Милиони хора по све...

Уважаеми съграждани,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Коледа и на прага на новата 2020 година. Милиони хора по света са в трепетно очакване да посрещнат новината за Рождеството на божия син, събрали в себе си надеждата за по-добри бъднини и вярата, че доброто винаги ще бъде най-висшата ценност на човечеството.

Коледа е празник на надеждата и обичта към ближния, празник на семейството, традициите и милосърдието.

В тези празнични дни мнозина ще усетят уюта на семейното огнище, но някъде там ще останат и копнеещите за покрив, близки и подкрепа, макар това да е най-чаканото време от годината за малки и големи. Нека Коледният дух окрили сърцата ни за добри дела, нека ни даде сили и топлина, за да можем както по празници, така и винаги, да подкрепяме ближния, да споделяме насъщния и да посвещаваме усилията си не само на собственото си добруване, а и на всички, които се нуждаят от нас, защото Коледа е преди всичко урок по доброта и празник на подареното време на хората.

Броени дни ни делят от началото на 2020 година, а докато изпращаме тази година и правим личните си равносметки, нека благодарим за възможностите, които сме получили, поводите за гордост, уроците и изпитанията, които са ни направили по-добри.

Бъдете благословени със здраве, щастие, благополучие и сили, за да изпълним всичко намислено и да срещнем гордо предизвикателствата на времето.

На многая лета!


С уважение:

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

Няма коментари