Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Безплатни измервания с апарат „смокерлизер“ на въглероден оксид в издишан въздух и количество на карбоксихемоглобин на желаещи активни и пасивни пашучи

През месец Ноември, Регионална здравна инспекция- гр.Ловеч организира кампания за отбелязване на Международният ден без тютюнопушене. Въ...

През месец Ноември, Регионална здравна инспекция- гр.Ловеч организира кампания за отбелязване на Международният ден без тютюнопушене.

Във връзка с това на 13.11.2019 г. от 12:00 ч. във фоайето пред Информационния център в Община Тетевен ще бъде позициониран мобилен кабинет. Експерти от РЗИ ще извършват безплатни измервания с апарат „смокерлизер“ на въглероден оксид в издишан въздух и количество на карбоксихемоглобин на желаещи активни и пасивни пашучи.

На гражданите ще бъдат предоставени здравни материали по темата и желаещите да откажат цигарите ще бъдат консултирани на място.

Целта на кампанията е да се повиши вниманието към рисковете за здравето от тютюнопушенето и се апелира да се ограничат нивата на неговото потребление.

Няма коментари