Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

В Тетевен живакът скача до 24 градуса

Октомври ни подарява още един слънчев и топъл ден. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, предава bTV. В София максималн...

Октомври ни подарява още един слънчев и топъл ден.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, предава bTV.

В София максималната температура ще бъде 25 градуса. На много места очакваме стойности около 25, до 27 – 28 градуса в Южна и Югозападна България.

Най-топло ще е в Русе, Пловдив и Сандански – до 28 градуса.

В Тетевен максималните температури са до 24 градуса, а минималните за днешния ден до 10 градуса.

Сутринта над нашето Черноморие има условия за ниски облаци или мъгли. После времето ще е подходящо за разходка по плажа. Там ще е малко по-хладно от останалите области: 20 – 22 градуса.

Ако сте избрали планините за неделен туризъм, условията и там ще са много добри. Слаб южен вятър по ниските места, умерен по високите и температури между 13 и 20 градуса.

На Балканския полуостров ще е като у нас – слънчево и топло за октомври. Облаци и дъждове от два циклона има над Британските острови и европейските райони на Русия. Ще превалява над Португалия и Северна Франция, а слънчева неделя очаква централна Европа.

И през новата седмица предстоят предимно слънчеви дни. Сутрин в някои райони ще има условия за ниска облачност или мъгли. Температурите ще се задържат около 20-25 градуса, на места до 28.

Няма коментари