Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Съобщение относно предстоящи ремонтни дейности по ул. ,,Здравец" - гр. Тетевен

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с реализирането на строително-монтажните работи по изпълнението на строеж: „Рехабилитация на общинс...

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Във връзка с реализирането на строително-монтажните работи по изпълнението на строеж: „Рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен“: Етап 3 - ул. „Здравец” (от ОТ 101 до ОТ 4), гр. Тетевен, Ви уведомяваме следното:
Предстои изпълнение на пътна настилка - армирана гео-мрежа. Технологията на изпълнение не допуска преминаване на пътни превозни средства преди пълното завършване на настилката, поради което е необходимо да бъде преустановено движението по улицата и в двете посоки. Полагането ще се осъществява на два етапа:
Етап 1 – отсечка от кръстовище с ул. Калена Плоча до ул. Здравец № 48. Преминаването на пътни превозни средства ще се осъществява по ул. Калена Плоча.
Етап 2 – отсечка от кръстовище с републикански път III-358 до кръстовище с ул. Калена Плоча до ул. Здравец № 48. Преминаването на пътни превозни средства ще се осъществява по ул. Калена Плоча и ул. Здравец посока ул. Димитър Благоев.
Ограничението ще се въведе на 29.07.2019г. (понеделник) от 09:00 часа до приключване на строително-монтажните работи, като се предвижда максимална продължителност до 3(три) работни дни.
Напомняне на гражданите, че Община Тетевен не носи отговорност за щети по автомобилите нарушили забраната.
Общинска администрация

Няма коментари