Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Тетевенски танцьори с награда от Община Радовиш, Северна Македония

Източник: Община Тетевен По време на Великденските празници, СТФ ,,Ева“ – гр. Тетевен, по покана на Община Радовиш, участва в Международ...

Източник: Община Тетевен
По време на Великденските празници, СТФ ,,Ева“ – гр. Тетевен, по покана на Община Радовиш, участва в Международния фолклорен фестивал ,,Велигденски средби“, който се проведе в манастирски комплекс ,,Свети Георги“ - с. Ораовица, общ. Радовиш. Сред участниците от България, Македония и Албания, ,,Евите“ спечелиха почетната награда ,,Животно дело на Траjчо Атанасов Коската“. Общият брой на съставите, взели участие във фестивала, бе 25.

Посещението им бе във връзка с подписания през 2018 г. Меморандум за сътрудничество и приятелство между двете общини. Част от дейностите, включени в Меморандума са двете страни съвместно да започнат активно и поетапно сътрудничество в областта на инфраструктурата и местното икономическо развитие, културата, туризма, околната среда, енергийната ефективност, образованието, здравеопазването, социалната сфера, спорта и младежта. Ще бъде подкрепено увеличаването на туристическия обмен, както и развитието на подходящи форми на сътрудничество в областта на туризма.

Благодарим за достойното представяне на СТФ ,,Ева“.

Няма коментари