Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Младежи от Тетевен откраднаха телевизор и други вещи за бита

След проведени оперативно издирвателни мероприятия полицаи от РУ Тетевен са установили и задържали двама жители на града на възраст 20 и 2...

След проведени оперативно издирвателни мероприятия полицаи от РУ Тетевен са установили и задържали двама жители на града на възраст 20 и 21 години, които в нощта на 10 срещу 11 май са проникнали в частен дом в Тетевен и са отнели телевизор и други вещи за бита. Младежите са направили пълни саморизнания по отношение на механизма на извършенотo престъпление, а вещите предмет на престъпление са намерни и иззети. Работата по установяване на цялостаната престъпна дейност на лицата продължава.

Полицаи от РУ Троян след проведени допълнителни издирвателни мероприятия са установили младеж на 17 години и мъж на 26-години и двамата от с.Гложене, които в началото на месец март в съучастие с 19-годишен криминално проявен младеж от с.Градежница са извършили кражба на меден казан, моторен генератор и моторна резачка от къща в с.Чифлик. Мъжете са задържани за срок от 24 часа по ЗМВР. Работата по случая продължават служители на РУ Троян.

Няма коментари