Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Проведоха се публични консултации за сформиране на състави на секционни избирателни комисии в Община Тетевен

Източник: Община Тетевен Във връзка с насрочените на 26 май 2019 г. Избори за членове на Европейския парламент от Република България, на...

Източник: Община Тетевен
Във връзка с насрочените на 26 май 2019 г. Избори за членове на Европейския парламент от Република България, на 17 април 2019 г. в Община Тетевен по покана на Кмета на ОБщината - Д-р Мадлена Бояджиева, бяха проведени публични консултации за сформиране съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Тетевен.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание и партиите и коалициите, които имат избрани членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени. Беше постигнато съгласие за сформиране на съставите на секционните комисии.

Със Заповед №178 на Кмета на Община Тетевен – Д-р Мадлена Бояджиева бяха образувани изборните секции на територията на общината, които ще бъдат 36 на брой и бе съставен протокол за проведените консултации, като цялостната изискуема документация ще бъде изпратена до РИК Ловеч, заедно с предложение за съставите на комисиите.

Няма коментари