Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Община Тетевен ще извърши дейности по отглеждане на залесена общинска гора в рамките на Общински план за младежта за 2019 г., дейност „Да продължим започнатото“

Източник: Община Тетевен Дейността „Да продължим започнатото“ е заложена в „Годишен план за младежта на община Тетевен – 2019 г.“. Тя е ...

Източник: Община Тетевен
Дейността „Да продължим започнатото“ е заложена в „Годишен план за младежта на община Тетевен – 2019 г.“. Тя е в изпълнение на цел 5 – стимулиране гражданската активност и съпричастност на младите хора, както и участието им в местното самоуправление; развитие на междукултурния и международния диалог. Целта на предвидената дейност е да се постигне устойчивост на започнатите през 2018 г. доброволчески инициативи за запазване на горското богатство.

По време на залесителните кампании през 2018 г. с доброволното участие на ученици, служители на общински звена и граждани, бяха залесени с 7 дка общинска гора в местността Мало Брязово – с. Дивчовото, общ. Тетевен.

По повод Седмицата на гората, на 11 април 2019 г. /четвъртък/ от 9:00 до 15:00 часа, Общината ще извърши последващи дейности по отглеждане на залесената през 2018 г. общинска гора м. Мало Брязово, с Дивчовото. В инициативата ще се включат ученици от средните училища в гр. Тетевен.

Каним гражданите, да се включат като заявят участие на тел. 0678/ вътр. 233, Васил Вълков в срок до 10.04.2019 г.

Няма коментари