Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Годишният отчет за управлението на Общината за 2018 г. бе представен на жителите на кварталите Козуря и Мрамор в гр. Тетевен

Източник: Община Тетевен На 18 април д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен представи Годишният отчет за изпълнението на програм...

Източник: Община Тетевен
На 18 април д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен представи Годишният отчет за изпълнението на програмата за управление на Oбщината за 2018 г. пред жители на кв. Козуря в гр. Тетевен. На срещата присъстваха още Председателят на Общинския съвет на Община Тетевен – Мария Стойчева и Зам.-кметът на Общината – Борис Врабевски.

На срещата гражданите проявиха интерес към извършваните ремонти на ул. Иван Вазов, като отправиха и питане защо отсечката от улицата до бившата сграда на ДСК не е включена в пешеходната зона, на което тя отговори, че затварянето на тази част от улицата би създало проблем за придвижването на моторни превозни средства в този район и би възпрепятствало достъпа до сградите наоколо. Сред темите, които бяха разгледани, бяха подмяната на уличните шахти в кв. Козуря и намеренията за реконструкция на ул. Лечо Гайдаря в участъка й след моста към кв. Козница в посока кв. Пеновото.

На състоялата се среща-отчет с жителите на кв. Мрамор ден по-късно бяха обсъдени изграждането на детска площадка в квартала и допълнителен паркинг пред болницата. На преден план излязоха и дейностите по смяна на уличния водопровод на ул. Димитър Благоев - участъкът от входа на Общинска болница до кръстовището на ул. Димитър Благоев с ул. Здравец и предстоящият ремонт на ул. Емил Марков и отделените допълнителни средства за подмяна на водопровода на същата.

Няма коментари