Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Време е за нов етап от живота

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 10:12ч на 5 март. Подходящо време за съзидание, пише novini.bg. Засилва се стремежа към свобо...

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 10:12ч на 5 март.

Подходящо време за съзидание, пише novini.bg. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Не трябва да се претоварвате с нищо. Не влизайте в конфликти. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Преобладава 27 лунен ден от 05:29ч на 3 март до 06:05ч на 4 март.

Това е мистичен ден. Време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, тъй като е свързан с Нептун. Може да се появи възможност и да получите всички знания, които са ви нужни, да успеете да разберете направлението, в което трябва да се движите. Това може да стане като срещнете хора, попаднете на книга или филм, подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин.

Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. За да премине успешно денят, добре е да поддържате в леко и радостно състояние ума, да избягвате напрежение и вълнения. Сега хармонично се съчетават интуицията и разума. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Постарайте се да не зацикляте върху конкретни житейски проблеми, особено битовите.

Смята се, че пари дадени днес за благотворителност, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство - духовно и материално.

Опасно е пиянството, слушането на силна музика, да бъдете дълго време в сънено състояние. Енергиен център са коленете.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е да се избягват цитрусовите плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е важно в основата на секса да лежи любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 18 слънчев ден - Празничен и весел ден, когато всичко трябва да се прави с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.Избягвайте уединението. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни.

Няма коментари