Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Стартира втори етап от ремонта на ул. ,,Иван Вазов“ в Тетевен – отсечката от края на централната част до пресечката с Централна Кооперативна Банка

Източник: Община Тетевен На 13 март 2019 г. в Тетевен ще стартира ремонтът на ул. ,,Иван Вазов“ - отсечката от края на централната част ...

Източник: Община Тетевен
На 13 март 2019 г. в Тетевен ще стартира ремонтът на ул. ,,Иван Вазов“ - отсечката от края на централната част до пресечката с Централна Кооперативна Банка /участък от О.Т. 315 до О.Т. 291 с дължина L=235,88 м./.

Ремонтът е част от проект „Основен ремонт на водопровод, тротоарни и улични настилки по улица „Иван Вазов". Финансирането на проекта е осигурено чрез целеви средства от Министерство на финансите. Улицата ще бъде превърната в пешеходна зона. Ще бъде положена настилка от бетонови павета, ще бъдат обособени места за отдих и др. Целта е да се подобри средата на живот чрез благоустрояване на обекти публична общинска собственост.

През октомври 2018 г. бе даден старт на изпълнението на проекта, като първият етап от него вече е завършен. Извършена е подмяна на водопровода и водопроводните отклонения.

Във връзка с изпълнението на строително – ремонтните работи призоваваме гражданите да освободят тротоарите и пътното платно от паркирани превозни средства, строителни и отоплителни материали.

Община Тетевен се извинява за причиненото неудобство след реконструкцията на водопровода на улицата, както и моли гражданите за разбиране и търпение във връзка със започнатия ремонт на уличното платно и тротоарите!

Няма коментари