Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Шокираща агресия в училище в Ловеч, арестуваха възпитател (ВИДЕО)

Скандален видеоклип набира популярност в социалните мрежи Арестуваха възпитател, който бие деца в ловешко училище. Видеоклип от скандалн...

Скандален видеоклип набира популярност в социалните мрежи

Арестуваха възпитател, който бие деца в ловешко училище. Видеоклип от скандалната случка се появи днес в социалните мрежи. Предупреждаваме ви, че кадрите са смущаващи.

На тях се вижда как две момичета се бият в клас, а възпитателят уж се намесва да ги спре, но всъщност удря с юмруци едно от децата. Включва се и втори преподавател.

По информация на NOVA всичко това става в основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в ловешкия квартал „Гозница”.

Клипът е от 8 март, но едва сега вижда бял свят. Върви проверка дали ръководството на училището съзнателно е потулило случая.

NOVA научи още, че едно от битите момичета е със специални образователни потребности.

В училището влязоха представители на Детска педагогическа стая и Регионалното управление на образованието в Ловеч.

"Беше образувана проверка незабавно, след като бяхме уведомени за деянието. Лицето, което участва и се вижда в клипа, е задържан в Районното. Установени са лицата, участващи в клипа. От тях също се свалят сведения и утре до обяд ще бъдат предадени на Районната прокуратура в Ловеч", каза директорът на ОД на МВР-Ловеч Милен Миленов.

"Всеки ще си носи понесе своята отговорност за това, което е станало", заяви началникът на РУ на образованието в Ловеч Еленко Начев.

 

Няма коментари