Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Тетевен бе домакин на турнир по футбол за деца

Източник: Община Тетевен На 8-ми и 9-ти март град Тетевен бе домакин на турнир по футбол за деца, родени 2006 г., който се проведе под п...

Източник: Община Тетевен
На 8-ми и 9-ти март град Тетевен бе домакин на турнир по футбол за деца, родени 2006 г., който се проведе под патронажа на кмета на Община Тетевен.

Във футболния турнир премериха сили шест отбора, като първото място спечелиха момчетата от Вихър Глогово. На второ място се класира отборът на Чавдар I Етрополе, а третото място зае Чавдар II Етрополе. Момичетата от Светкавица Градежница взеха четвърто място, а момчетата от същия отбор – 5 място. Футболният клуб Бенковски Тетевен се класира на шесто място, като Йордан Драгомиров взе награда за Спортсмен на турнира.

Наградата за Най-добър треньор взе треньорът на отбора, спечелил турнира. За отбор спортсмен наградата грабнаха момичетата от Светкавица Градежница. За най-добър вратар бе избран Филип Русинов от Вихър Глогово, а голмайстор на турнира – Теодор Цанов – Чавдар Етрополе, който вкара 7 гола. Бяха раздадени и други индивидуални награди.

Всички награди бяха връчени от Свилен Русинов – зам.-кмет на Община Тетевен, който поздрави всички отбори за добрата спортсменска игра и им пожела бъдещи успехи в спорта.

Няма коментари