Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Кметът на Община Тетевен и председателят на Общинския съвет бяха гости на тържества по случай празника 8-ми март

Източник: Община Тетевен На международния ден на жената – 8-ми март, кметът на Община Тетевен и председателят на ОбС бяха гости на търже...

Източник: Община Тетевен
На международния ден на жената – 8-ми март, кметът на Община Тетевен и председателят на ОбС бяха гости на тържествата в селата Черни Вит и Голям извор.

Специален гост на тържеството в село Черни Вит бе д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, която благодари за поканата и отправи своите поздрави:

,,Жената е чудо, създадено от Бог. Днес е 8-ми март – денят на жената, денят на майката, която ражда живот. Неслучайно този празник е в началото на пролетта, защото природата се събужда за нов живот. Тогава когато навсякъде става красиво. Пожелавам Ви от сърце да запазите красотата си, независимо от възрастта. Скъпи дами, желая здраве на Вас и на Вашите близки! Честит осми март!“.

Г-жа Мария Стойчева – председател на ОбС Тетевен, уважи празника като гостува в село Голям извор. Тя също поднесе своите поздрави.

Тържествата преминаха под съпровода на хубава българска музика и хора, като дамите наистина доказаха, че възрастта не е от значение, когато духът, който носят е млад.

Програмите бяха организирани от кметствата и пенсионерските клубове. За всички имаше по едно цвете – символ за уважение и обич към жената.

Няма коментари