Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Джулия ще забавлява гостите на дискотека ENIGMA на 16 февруари

На 16 февруари специален гост в дискотека ENIGMA ще бъде певицата Джулия. Джулия е име, за което ще се говори все по-често, стане ли дума ...

На 16 февруари специален гост в дискотека ENIGMA ще бъде певицата Джулия.

Джулия е име, за което ще се говори все по-често, стане ли дума за попфолк. Младата певица грабва вниманието с визията си, с безупречно пеене на живо и с магнетично сценично поведение. Тя е от певиците, които с всеки свой следващ проект показват, че имат талант и развит усет за хубава музика. Младата изпълнителка успя да се открои още с дебютния си музикален проект и определено затвърди очакванията за сериозно бъдеще на музикалната сцена. Въпреки младостта си, Джулия има достатъчно опит като професионална певица, а в репертоара и са включени песни от различни музикални стилове.
Джулия /Жулиета Светланова Митева/ е родена на 12 май в Белослав. От съвсем малка проявява интерес към музиката и на 9-годишна възраст започва да посещава уроци по народно пеене, солфеж и пиано. Завършва НУФИ "Филип Кутев" в гр. Котел със специалност Народно пеене. Явява се на прослушване и е избрана за солистка на формация "Звезди" където пее четири години, като заучава целия им репертоар от народни песни. След това продължава да работи с други оркестри, главно по Черноморието. Практиката дава възможност на младото момиче да развива гласа си, да обогати репертоара си и с лекота да пее песни от различни музикални стилове.
Решителен поврат в кариерата и на певица оказва приятелството и с Фики Стораро. Двамата се запознават се в Китен, в популярно заведение, където тя пее по това време. Фики е силно заинтригуван от визията и таланта на младото момиче. Той е човекът, който я води на прослушване в студиото на "Пайнер". Жулиета се представя впечатляващо и подписва изпълнителски договор с музикалната компания. В средата на месец септември се появява дебютния клип на младата певица "Искам от теб". Началото е обещаващо, а отзивите на зрителите са ласкави. Втората си песен Джулия представя на концерта за рождения ден на телевизия "Планета" в зала Арена Армеец, където я изпълнява пред 10 000 зрители. През пролетта на 2016 се появява следващият и проект "Точка за мен". Веднага след официалната премиера на видеото в официалния канал Planeta Official в You Tube Джулия получи много положителни отзиви. Зрителите са очаровани от нейната естественост и непосрдственост. Сингълът и красивото видео, с което бе представен, само за месец регистрира и първия си милион гледания в PlanetaOfficial в YouTube, което е знак, че Джулия е намерила правилната посока към сърцата на меломаните.
През тази пролет започнаха и международните концерти на Джулия, като съвсем символично първата и изява бе в Брюксел. Успоредно с попфолк кариерата си Джулия изнася концерти с народни песни като притежава богат репертоар от тракийски, северняшки и македонски песни.

Награди

2015 - Годишни награди на ТВ "Планета" - Дебют на годината

Концерти зад граница

Белгия, Турция

Мегаизяви

Джулия направи своя дебют на голяма сцена в зала Арена Армеец на концерта за рождения ден на телевизия "Планета", а следващата и изява бе в зала №1 на НДК за Годишните награди на телевизия "Планета".

Хитове

"Искам от теб", "Ще се върна", "Точка за мен"

Няма коментари