Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

17-годишен младеж от с.Галата е задържан за притежание на наркотични вещества

17-годишен младеж от с.Галата е задържан за притежание на наркотични вещества. На 13 февруари в гр.Ловеч служители на местното районно упр...

17-годишен младеж от с.Галата е задържан за притежание на наркотични вещества.

На 13 февруари в гр.Ловеч служители на местното районно управление са извършили проверка и последвал личен обиск на 17-годишен младеж от с.Галата, като в дрехите му е открито хартиено листче сгънато по специфичен начин и съдържащо бяло кристалообразно вещество. След направения полеви тест, веществото което е с бруто тегло 1 грам е реагирало на метамфетамин.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 13 февруари в Тетевен полицейски служители са провели операция по широкообхватния метод , при която са проверени 43 МПС и 51 лица и за установени 13 нарушения са съставени 12 глоби с фиш и 1 акт. В хода на операцията за проверка е спрян 33-годишен мъж от града, водач на лек автомобил «Опел». При тестване на лицето с техническо устройство Дрегер дръг чек 3000 е отчетено наличие на амфетамин и матамфетамин. Водачът е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

На 14 февруари са проверени 39 МПС и 47 лица, установени са 17 нарушения, за които са съставени 12 глоби с фиш и 5 акта и са връчени 8 електронни фиша.

Няма коментари